Je lichaam peilen met behulp van de nieuwste technologie

Je lichaam peilen met behulp van de nieuwste technologie

Je gewicht in de gaten houden is één ding. Aan je conditie werken ook, maar hoe peil je die precies? Daar is de superhandige Fitbit voor uitgevonden!

Hiermee zie je onder andere hoeveel stappen je zet, hoeveel traptreden je beklimt, wat je hartslag meet en hoeveel slaap je krijgt. Heb je targets voor jezelf gezet op dit gebied? Dan heb je nu met de Fitbit het ultieme apparaat in handen om dergelijke data mee bij te houden!

Goed, je gaat zo’n apparaat aanschaffen. Maar waar moet je dan precies op letten? Wat moet het kunnen hoeveel wil je er maximaal aan uitgeven? Welke prijs is normaal en voor jou haalbaar? Dit zijn allemaal terechte vragen die je voor jezelf zult moeten beantwoorden wanneer je op zoek gaat naar jouw persoonlijke activity tracker. Door online de verschillende Fitbit apparaten te vergelijken, evenals hun prijzen, eigenschappen en aanbieders, heb je allereerst een prijsvergelijker nodig. Ga daarna het volgende lijstje af:

Wat wil je (maximaal) kwijt zijn?

Zou hartstikke mooi zijn als jouw portemonnee net zo diep en gevuld is als de portemonnee van Mary Poppins. Maar daar gaan we even niet vanuit. Daarom zul je als eerste stap dus je budget moeten afbakenen. Zodra je het product of de categorie tevoorschijn hebt getoverd waar je naar op zoek bent – in dit geval de Fitbit -, voer je de mini- en maximale prijs in. Als het goed is, heb je nog steeds een lijst met producten op je scherm staan. Maar degenen die buiten jouw afgekaderde budget vallen, zijn wel weggefilterd! Nu kunnen we overgaan naar de volgende fase van het zoekproces.

Wat heb je precies nodig?

Je moet wel weten dat Fitbit een merk is. Ja, het produceert apparaten waarmee je je conditie in de gaten kunt houden, die je eenvoudig om je pols bindt als een horloge. Sterker nog, het ís ook een klokje, maar het kan veel meer dan je vertellen hoe laat het is.

Maar ook accessoires hiervoor, zoals kabels, bandjes en adapters, aken wellicht deel uit van de zoekresultaten. Misschien wil je dat er wel bij kopen, maar is het niet direct wat je nu nodig hebt. Dus ga je logischerwijs directer selecteren op wat je wél wilt.

Wie biedt je de beste deal?

Mooi, je hebt de producten afgekaderd die je graag zou willen hebben. Maar nu moet je nog eens goed naar de prijs kijken. Klik op de knop die je leidt naar de pagina met winkels die de door jou geselecteerde Fitbit aanbieden. Kies de handelaar met de gunstigste prijs en sluit die deal!

Kijkt u ook eens hier