Een enkelbrace inzetten bij de volgende indicaties

De juiste ondersteuning voor uw enkel is erg belangrijk. Een enkelband geeft de juiste steun aan uw enkel. Enkelbrace sport maakt het verschil tussen een wedstrijd winnen of verliezen. Bekende tennisser Andy Murray tennist met een enkelbrace aangeboden online. Een enkelbrace maakt uw enkels juist sterker in plaats van zwakker omdat u meer kunt bewegen dan zonder een enkelbrace of enkelbandage. De enkelbraces van Basko zijn zeer geschikt voor voetballers.

Een aantal indicaties waarbij een enkelbrace, enkelbandage ingezet kan worden:

  • Voetballersenkel
  • Acute enkeltraumata
  • enkel/voet fracturen
  • preventie
  • Kapselirritatie
  • Enkel instabiliteit
  • enkel arthrose
  • enkeldistorsie/enkelverzwikking
  • Achillespees irritatie

Enkelbrace tijdens het sporten die met zorg geselecteerd. Enkelbrace kopen. Brace, bandage of spalk voor de voeten of enkels bij het sporten. Alleen een enkelbrace die door onze patiënten en (top)sporters als beste zijn getest bieden wij aan. Alle enkelbraces zijn dan ook geselecteerd door ons Medisch team van therapeuten en specialisten. Enkelbrace zijn te verkrijgen in verschillende categorieën. Van compleet rigide braces tot zeer flexibele braces. De bandages geven over het algemeen iets minder steun dan de spalken. Spalken zijn niet flexibel. Het verschil tussen een spalk en een bandage zit hem dus in flexibiliteit.

Bestel voordelig uw enkel brace online

Koop een enkelbrace online in plaats van in de winkel. De kruidvat of apotheek hebben braces maar de braces van probrace zijn door specialisten geselecteerd. Onze specialisten adviseren u alleen enkelbraces met de hoogste kwaliteit! Een top kwliteit enkelbrace koopt u online. Ossur enkelbrace, Een push enkelbrace, Thuasne enkelbrace, basko enkelbrace, bauerfeind enkelbrace, ortlib enkelbrace,  GM medical enkelbrace.

Enkelbraces online bestellen van diverse merken. Een brace tijdens het voetballen, een brace tijdens het hockeyen, een brace tijdens het tennissen, een brace tijdens het volleyballen. Bestel een voetbalbrace voor uw enkel online. Een brace voor de enkel is geschikt bij artrose, instabiliteit, inversietrauma, verzwikking en diverese andere klachten en sportblessures. Maak een afspraak online en wij helpen u verder om uw juiste brace te selecteren die past bij uw situatie.

 

Kijkt u ook eens hier