Schouderbraces, schouderorthese en armslings

Schouderklachten zijn sneller opgelopen dan je in de eerste instantie misschien zou verwachten. Dit komt omdat je eigenlijk niet door hebt hoeveel je je schouder dagelijks gebruikt. Pas wanneer je een blessure hebt opgelopen merk je dat je tijdens veel dagelijkse handelingen je schouder nodig hebt. Mede daarom is het ook enorm vervelend wanneer je je schouder niet meer goed kan bewegen door de pijn. Een oplossing kan misschien een schoudebrace zijn. Daarnaast kan een schouderorthese of armsling ook een oplossing bieden. Ben je benieuwd of een van deze braces voor jou misschien de oplossing is? Lees dan zeker nog even verder en ontdek wat het voor jou kan opleveren.

Een brace bij welke indicatie?

Om er zeker van te zijn dat een brace, sling of orthese effectief is voor jou klachten, is het belangrijk dat je weet waar de pijnklachten precies vandaan komen. Wat is de oorzaak van de pijn in de schouder? Pas dan kun je opzoek gaan naar een passend hulpmiddel om de pijn te verzachten en het herstel te bevorderen. Een schouderbrace is een veel gebruikt hulpmiddel bij bijvoorbeeld breuken in de schouder, maar ook kneuzingen, peesontstekingen en peesirritaties zijn veel voorkomende klachten die met behulp van een brace verholpen kunnen worden.

Hoe kom ik aan een armsling?

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze hulpmiddelen voor de schouder? Maar weet je niet precies welke het beste aansluit bij jouw pijnklachten? Dan is het verstandig om een specialist in te schakelen voor advies op maat. Hij of zij kan je het best vertellen wat je vooral wel en wat je juist niet moet doen. Bekijk de website van https://www.probrace.nl/braces/schouderbrace/ voor meer informatie over schouderbraces, schouderslings en schouderortheses en alles wat er bij komt kijken. Zo weet je in ieder geval zeker dat je de juiste beslissing maakt en dat de pijn zo snel mogelijk afneemt.

Afbeeldingsresultaat voor schouder brace

Kijkt u ook eens hier