Cadeau voor een sportief persoon: een sportief cadeaupakket

sportpakket-kadofactory

Zit jij ook altijd met de dilemma wat je nou moet geven aan iemand met zijn of haar verjaardag. Iedereen is natuurlijk een ander persoon en heeft allemaal andere interesses. Of zit jij al werkgever met je handen in het haar en weet je niet wat je aan je werknemers kunt geven? Of heb je een bepaald thema waar je je werknemers mee wilt verrassen. Hieronder zijn een aantal pakketten die je zelfs kunt versturen per post.

  1. Een sportief cadeaupakket

Denk jij nou als werkgever een sportieve dag te organiseren met leuke wedstrijden. Laat je werknemers zich voorbereiden met een leuk sportief pakket. Hier zit bijvoorbeeld een fitnessband, springtouw of leuk sportief spel die samen gedaan kan worden om zo het teamverband nog weer te versterken. Stop ook alvast tips in de box om de werknemers op de juiste manier klaar te stomen voor de grote sportieve dag.

  1. Chocolade pakket

Is iemand van jouw kennissen of juist jouw werknemers erg gek op chocolade, dan is een chocolade pakket ook een erg leuk idee om te geven. Je kunt daarbij denken aan verschillende stukken chocolade of ga je toch voor M&M’s of juist bonbons? Wil jij jouw werknemers een klop op de schouder geven voor het harde werk dat zij hebben verricht, dan kun je ook denken om bijvoorbeeld een kaartje er bij aan toe te voegen.

  1. Champagne pakket

Is jouw werknemer dol op een glaasje bubbels op zijn tijd? Of spaart jouw vriend of vriendin alle aparte en leuke flessen van verschillende champagnes? Dan is een champagne pakket een erg leuk idee om te geven. Je kunt daarbij leuke glazen en een schaal versturen, maar een losse fles is ook al een erg leuk gebaar. Of wil je juist leuke kleine flesjes versturen. Dit zijn allemaal mogelijkheden die je hebt bij kadofactory.

Kijkt u ook eens hier